SMB LEADER Hírlevél - 2018.06.08.

Nyomtatás
Böngészőben történő megnyitáshoz kattintson ide. 

Tisztelt Látogató,

Ön a Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport 2018. június 8. napján megjelent hírlevelét olvassa.Felhívjuk a figyelmet, hogy aki LEADER támogatási kérelmet kíván benyújtani, az minél előbb küldje meg a Helyi termék és szolgáltatásos adatlapot, illetve ellenőrizze, hogy van-e MVH regisztrációs száma, továbbá ha nem magánszemély, akkor van-e élő meghatalmazása a kérelem benyújtására. Továbbá minél előbb hozzák be, vagy küldjék meg a Projekt Adatlapokat a szükséges mellékletekkel.

A HBB akkor támogatja a fejlesztési elképzelést, ha a pályázó megfelel négy kritérium közül legalább háromnak. Valamennyi jogcímnél teljesíthető az egyik kritérium a Fórumon való részvétellel. A következő fórum 2018. július hónapban lesz Ugodon. Akik korábban már részt vettek a Fórumon, vagy a Helyi Fejlesztési Stratégia elkészítésében, azok június 20-áig tudják leadni a Projekt Adatlapokat a június 30-áig tartó értékelési szakaszban történő benyújtáshoz.

A LEADER pályázatok benyújtásával kapcsolatos cikkeket a hírlevél második részében újra megtalálja.Előző hírlevelünk óta a honlapunkon megjelent cikkek:

Aktuális információk LEADER pályázatokhoz

A két körös pályázati eljáráshoz a Projekt Adatlapok következő benyújtási határideje: 2018. június 20. (szerda) 16,00 óra személyesen, vagy postára adás dátuma. A HBB ülés várható időpontja 2018. június 26. vagy 27. A pályázatok elektronikus ügyintézői felületen történő benyújtásának határideje 2018. június 30. (szombat) 23,59 perc. 

A még futó négy támogatási felhíváshoz a következő szakaszzárás 2018. szeptember 30-a lesz.


Bővebben...


Homokbödöge Jubileumi Ünnepség - 2018.06.09.

2018. június 9-én kerül megrendezésre Homokbödögén a Homokbödögei Néptánccsoport 25., valamint a Homokbödögei Művészeti Alapiskola alapításának 20. évfordulójára rendezett jubileumi ünnepség a Kultúrházban és a Általános Iskola udvarán. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Térségi gyöngyök devecseri vendégségben - 2018.06.24.

2018. június 24-én kerül megrendezésre Devecserben a Kastélyparkban (Petőfi u. 15.) a "Térségi gyöngyök devecseri vendégségben" Devecseri Városnapok. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Ugod Falunap - 2018.06.30.

2018. június 30-án kerül megrendezésre Ugodon a Sportpályán a Falunap. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 


Bővebben...Korábbi, aktuális információkat tartalmazó cikkek:

LEADER pályázatok benyújtásához aktuális információk

Az SMB LEADER Egyesületnél még négy felhívásra lehet két körös eljárás keretében támogatási kérelmet benyújtani. A végleges támogatási kérelmet azok nyújthatják be a központi elektronikus felületen, akik rendelkeznek a Helyi Bíráló Bizottság (továbbiakban HBB) támogató nyilatkozatával. Ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmet az alábbi aktuális információkra:


Bővebben...Helyi Termék és Szolgáltatás Katalógus

Helyi termékek

Egyesületünk – készülve a 2014-2020-as programidőszakra – szeretné összegyűjteni és az Interneten is elérhetővé tenni a LEADER térségben készülő helyi termékeket, elérhető szolgáltatásokat. Ehhez összeállítottunk két Adatlapot: Helyi Termék Adatlap, Helyi Szolgáltatás Adatlap.

A kitöltött adatlaphoz kérjük mellékeljen a termékről, előállításáról, értékesítés helyéről, készítőjéről, referencia termékről, szolgáltatás nyújtásának helyéről, szolgáltatásról, stb. maximum 10 darab fényképet. Egy személy/szervezet több adatlapot is beküldhet, amennyiben olyan eltérő termékeket készít, vagy szolgáltatást nyújt, mely indokolja a külön megjelentetést.


Bővebben...Egyéb információk:

 

Facebook

Twitter

Google+

Nyomtatás

Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport
iroda, levél: SMB LEADER Egyesület 8564 Ugod, Petőfi u. 15.,
tel: 06-89/354-800, 06-30/737-7026, e-mail: iroda@smbleader.hu, honlap: http://smbleader.huHírlevelünkről leiratkozhat