2019. szeptember 15. vasárnap
Enikő, Melitta
A Nap kel 06:25-kor,
nyugszik 19:03-kor.

Holnap
Edit, Ditta, Ludmilla
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
407163

Oldalainkat 82 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Támogatott neve: Toldi Tamás

A projekt címe: Mezőgazdasági termék előállításának támogatása

Támogatási felhívás címe: Mezőgazdasági termék előállításának és feldolgozásának támogatása

A projekt megvalósításának kezdete: 2018. március 20.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2019. május 20.

A támogatásból felhasznált összeg: 4.499.998 Ft

A projekt céljának és eredményének bemutatása (szöveges leírás a fejlesztésről, rendezvényről): Megvalósult beruházás célja családi gazdaságunk mezőgazdasági gépi eszközfejlesztése a vetéstechnika javításának érdekében. A két eszköz a tervezett forgalmazótól, a pápai székhelyű Constar Kft-től vásároltuk 2018-as évben.

Az IRTEM 6 kukorica vetőgépet március 20-án vásároltuk, így a tavalyi év napraforgó is kukorica kultúráit már az új géppel vetettük. A forgalmazó cég szakembere a beüzemelést és a kezelő betanítását telephelyünkön végezte.

A tavaszi vetések a sorba adagolt műtrágya kiszórással egy menetben kitűnően sikerültek. Ez évben is hasonló minőségben tudtuk a kukoricát elvetni, illetve fogjuk a takarmánycirok vetését elvégezni.

Az IRTEM 4 gabonavetőgépet 2019 szeptember 11-én vásároltuk, és az azt követő hetekben vetettük el vele az őszi búzát és őszi árpát. A munkák kitűnő minőségben, biztonságosan, azonos mélységben, egyenletesen történt. A növények kelése egyöntetű, robbanásszerű volt, és az állomány remek formát mutat jelenleg is.

Marketing területén honlap készítéséhez kértem támogatást. A Mogetiana egyesülettel közösen az elmúlt hetekben sikerült kialakítani mezőgazdasági tevékenységünket bemutató honlapot. A honlapra majd folyamatosan szeretnék eseményeket, szakmai anyagokat feltölteni.

Rendezvényen részt vevők száma: nem releváns

További adatok, információk:

A kérelem benyújtását megelőző naptári évben a foglalkoztatottak átlaglétszáma

2 fő

Beszámoló benyújtásakor a foglalkoztatottak létszáma

2 fő

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban az SMB LEADER Egyesület által szervezett Fórumon, műhelymunkán, támogatással megvalósuló értékkel bíró rendezvényen helyi termék bemutatásával, értékesítésével történő részvétel helye, időpontja, résztvevő neve

Pápakovácsi, 2019. április 16., Toldi Tamás

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban pénzben vagy természetben támogatott a LEADER térségben székhellyel, telephellyel rendelkező, hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó intézményt, civil szervezetet, egyházat (támogatott neve, címe, támogatás összege vagy formája, dátum)

A Magyar Fogyatékosok Lovassportszövetség Egyesületének támogatását vállaltam, évi 4 db szénabála térítésmentes átadásával. Megállapodásunknak megfelelően ez év nyarán fog ez első alkalommal megtörténni.

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban megvalósult együttműködés rövid bemutatása együttműködő partner nevének megjelölésével

A fejlesztés tervezését Modori László Borszörcsöki őstermelővel összedolgozva fogjuk megvalósítani. Lucerna rávetésében voltam segítségére, míg Ő szerves trágya kiszórásában segített munkagépjével.

Rövid Ellátási Láncnak tagja vagyok

Még a feltételek nem adottak

Munkahelyre felvett fiatalok száma

-

Vállalkozóvá vált fiatalok száma

-

Környezetében újonnan létrejött formális és informális közösség megnevezése, tevékenysége

-

Funkciójában akadályozott személyek (fogyatékos) jelentős állapotjavulása

Igen, lovas terápia segítségével.

A vállalt további feltételek teljesítésétnek leírása: A fejlesztés a kérelemben feltüntetett, komplex programmal fejlesztendő Borszörcsök településen valósult meg. Az eszközbeszerzés a kérelemnek megfelelően a LEADER térséghez tartozó Pápa városában történt.