2020. február 17. hétfő
Donát
A Nap kel 06:49-kor,
nyugszik 17:17-kor.

Holnap
Bernadett
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
427411

Oldalainkat 46 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Támogatott neve: Bakonyi Extrém Siklóernyős Sport Egyesület

A projekt címe: Silóernyős oktató szett beszerzése

Támogatási felhívás címe: Közösségi célú eszközbeszerzés

A projekt megvalósításának kezdete: 2019.04.15.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2019.08.13.

A támogatásból felhasznált összeg: 4.446.291 Ft

 

A projekt céljának és eredményének bemutatása (szöveges leírás a fejlesztésről, rendezvényről): Célunk egy korszerű, kifejezetten tanulók számára készített siklóernyős szett beszerzése volt, mellyel magas startokat, hátimotoros startokat, trike-os startokat tudnak növendékeink elsajátítani. Ennek az eszköznek a segítségével az országban szinte egyedülállóan az oktatást a legmodernebb eszközökkel tudjuk végezni. Ezen felül szórólapot és plakátot készíttettünk.

 

Rendezvényen részt vevők száma: NR fő

 

További adatok, információk:

A kérelem benyújtását megelőző naptári évben a foglalkoztatottak átlaglétszáma

-

Beszámoló benyújtásakor a foglalkoztatottak létszáma

-

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban az SMB LEADER Egyesület által szervezett Fórumon, műhelymunkán, támogatással megvalósuló értékkel bíró rendezvényen helyi termék bemutatásával, értékesítésével történő részvétel helye, időpontja, résztvevő neve

Kis Pál - Pápakovácsi, 2019. április 16.

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban pénzben vagy természetben támogatott a LEADER térségben székhellyel, telephellyel rendelkező, hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó intézményt, civil szervezetet, egyházat (támogatott neve, címe, támogatás összege vagy formája, dátum)

-

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban megvalósult együttműködés rövid bemutatása együttműködő partner nevének megjelölésével

Koppánytető Egyesület részére a megállapodás szerint készítettem fényképeket. Easyfly Siklóernyős Sportegyesülettel történő együttműködés keretében bemutató repülést végeztem a rendezvényükön.

Rövid Ellátási Láncnak tagja vagyok

NR

Munkahelyre felvett fiatalok száma

NR

Vállalkozóvá vált fiatalok száma

NR

Környezetében újonnan létrejött formális és informális közösség megnevezése, tevékenysége

 

Funkciójában akadályozott személyek (fogyatékos) jelentős állapotjavulása

NR

 

A vállalt további feltételek teljesítésétnek leírása:

Már a beszerzés időszakában is együttműködtünk a táblázat szerint, ezen felül a fenntartási időszakban 5 szervezettel fogunk együttműködni a pályázathoz csatolt megállapodások szerint. A jövőben évente legalább 3 képzés, oktatás kerül megtartásra a vásárolt eszközzel. A fejlesztés a kedvezményezett pápai járásban található Pápakovácsi településen került megvalósításra. Az idei évben már részt vettünk Fórumon és ezt követően is évente legalább egy fórumon, műhelymunkán részt fogunk venni. A vállalásnak megfelelően a jövőben évente támogatunk hátrányos helyzetű személyeket, illetve ilyen személyekkel foglalkozó szervezetet természetben vagy pénzben.