2018. november 13. kedd
Szilvia
A Nap kel 06:49-kor,
nyugszik 16:18-kor.

Holnap
Aliz
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
358601

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Egyesületünk szeretné összegyűjteni és az Interneten is elérhetővé tenni a LEADER térségben készülő helyi termékeket, elérhető szolgáltatásokat. Ehhez összeállítottunk két Adatlapot: Helyi Termék Adatlap, Helyi Szolgáltatás Adatlap.

Bővebb információk az alábbi cikkben találhatók: Helyi Termék és Szolgáltatás Katalógus

 

 

A vadásztársaság célja, hogy szakszerű vadgazdálkodással óvja a vadon élő állatokat, azok élőhelyét, jól működő egyesületi élettel tagjai és vendégvadászok részére kulturált vadászati lehetőséget biztosítson.

Az egyesület legfőbb célja a természeti és a kapcsolódó aktív kikapcsolódás népszerűsítése, kirándulások, természetismereti kiállítások szervezése. A Somló környéki túraútvonalak rendben tartása.

Tevékenységünk során különös figyelmet fordítunk az alapokat képező közösségi élet kibontakoztatásának elősegítésére, sport hagyományok ápolására.

Egyesületünk 1993-ban alakult újjá és ezt követően megszakítás nélkül működik. Jelenleg – mivel a korábbi években bezárták az EMAX telepályát – csak labdarúgással képviseltetjük magunkat a Veszprém megyei III. osztályban. Községünk lakosainak száma: 560 fő. Egyesületünk taglétszáma jelenleg 24 fő.

Cégünket 1996-ban alapítottuk Thermo-Variant Kft. néven, telephelyünk Magyarpolányban található.

Fő tevékenységünk pb gáztartályok felújítása, raktározása, szállítása az ország egész területén, ipari gázrendszerek telepítése. A későbbiek során bővült gépjármű parkunk, és tevékenységi körünk, ezáltal lehetőségünk nyílt gépi földmunka végzésére, pl. alap kiszedés, betontörés, épület bontás, lyukfúrás, tereprendezés, kerítésépítés, stb.

Hujter és Társa Vendéglátóipari és Kereskedelmi Bt. egy családi vállalkozás, mely 1994 óta foglalkozik vendéglátással. Kezdetben a Gerence Bisztró üzemeltetésével majd később, (2011) a szomszédságában lévő Jutka cukrászda megnyitásával bővült a tevékenységünk Csót község központjában.

Íjászoktatás, lovas oktatás, kézműves foglalkozások,Táborok családi napok, osztálykirándulások szervezése.

Koppánytető Sport és Kulturális Egyesület által szervezett Lovas-kaland táborok már nem csak országszerte, de határainkon kívül is nagy népszerűségnek örvend. Köszönhető annak, hogy nemzeti kultúránkat,hagyományainkat, mesterségeinket, autentikus környezetben könnyen emészthetően adjuk át az ifjúság számára.

A nyári táborok mellett történelmi lovas bemutatókat tartunk a Hun-Római időket felelevenítve. A bemutató címe: „Flammeus Currus”