2019. december 13. péntek
Luca, Otília, Lúcia
A Nap kel 07:26-kor,
nyugszik 16:01-kor.

Holnap
Szilárda
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
419659

Oldalainkat 30 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Ugod Sportegyesülete 1991-ben alakult újjá, jelen pillanatban labdarúgás, teke, hagyományőrző íjászat, sportágakban képviselteti magát, összesen kb. 150 fő sportol nálunk hétről-hétre.

Egyesület fő célja, hogy a sportolás megszerettetése, folyamatos képzések, oktatások kivitelezése, jelenleg a hét minden napján tartunk képzést. Másik fő cél,  a hagyományőrző kör szervezésében, az ősi magyar szokásokat megtartani, hagyományainkat megőrizni. Ők minden negyedévben tartanak bemutatókat, közös játékokat az egyesület tagjainak.

Labdarúgás:

Az egyesület megalakulása óta folyamatos a fejlődés, végig menetelve a labdarúgó osztályokon, jelen pillanatban a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szerepel. Aktív csapataink: U7, U9, U11, U13, U14, U16, U19. Heti foglalkozások, edzések, majd a bajnoki időszakban minden héten bajnoki megmérettetésben vesznek részt. Az igazolt játékosaink száma meghaladja a 130 főt. Ez a tevékenység mozgatja a leginkább a település lakóit, a legjobb közösség formáló hatása, ennek van a településen.

Teke:

Az ajkai városi bajnokságban szereplő csapatunk létszáma 8 fő, akik heti rendszerességgel szerepelnek edzésen, illetve bajnoki küzdelmekben.

Hagyományőrző íjászat:

Jelenleg 12 fővel működnek, a régi hagyományok megőrzése volt a megálmodók célja, havi rendszerességgel tartanak összejöveteleket, melyeken gyakorolhatják az ősi magyar íjászatot.

Kapcsolat:

Ugod SE, Ugod Sportegyesület 8564 Ugod, Kossuth u. 32.

Szolgáltatás helye: 8564 Ugod, Kiss J. u. 50.

honlap: www.ugodse.hu

telefon: Kovács Nándor +36203176463, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.