2019. szeptember 15. vasárnap
Enikő, Melitta
A Nap kel 06:25-kor,
nyugszik 19:03-kor.

Holnap
Edit, Ditta, Ludmilla
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
407148

Oldalainkat 42 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Hujter és Társa Vendéglátóipari és Kereskedelmi Bt. egy családi vállalkozás, mely 1994 óta foglalkozik vendéglátással. Kezdetben a Gerence Bisztró üzemeltetésével majd később, (2011) a szomszédságában lévő Jutka cukrászda megnyitásával bővült a tevékenységünk Csót község központjában.

A Gerence bisztró szeretettel várja régi és új vendégeit különféle hűsítőkkel: sörök, borok, rostos és szénsavas üdítőkkel valamint nassolni valókkal: csokoládék, chipsek, ropi stb. Rendelkezésre áll egy külön terem is, ahol a felállított ping-pong asztal ad lehetőséget a kikapcsolódni, beszélgetésre vágyóknak, illetve különböző összejövetelek, rendezvények lebonyolítására is lehetőséget biztosít (születésnap, bál, disco stb.)

 A szomszédságában megtalálható Jutka cukrászda helyben kevert, sokszínű és változatos fagylaltválasztékkal, naponta friss, házi jellegű süteményekkel, kávékülönlegességekkel, frissítő üdítőkkel és jégkásával kínálja látogatóit a hét minden napján 9-20 óráig. Klimatizált, 20-25 fő befogadására alkalmas vendégtér és egy kinti terasz, amely 15 fő elhelyezésre biztosít lehetőséget, várja szeretettel az ide látogatókat. A cukrászda rendelkezik még két fagyis kocsival, melyek naponta friss fagyival járják a környező falvakat, gondoskodva a lakosok parféjáról.

A családi vállalkozás harmadik szolgáltatása a „kitelepülés”, ahol sós és csokis pattogatott kukoricával és többféle vattacukorral kínálják vásárlóikat különböző rendezvényeken, falunapokon.

Kapcsolat:

Hujter és Társa Vendéglátóipari és Kereskedelmi Bt. „Gerence bisztro” és „Jutka cukrászda”

8558, Csót, Rákóczi u. 4. és 8558, Csót, Rákóczi u. 2.

Hujterné Erdős Ildikó +3670/778-90-27, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.