2019. december 13. péntek
Luca, Otília, Lúcia
A Nap kel 07:26-kor,
nyugszik 16:01-kor.

Holnap
Szilárda
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
419649

Oldalainkat 32 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Tevékenységünk során különös figyelmet fordítunk az alapokat képező közösségi élet kibontakoztatásának elősegítésére, sport hagyományok ápolására.

Egyesületünk 1993-ban alakult újjá és ezt követően megszakítás nélkül működik. Jelenleg – mivel a korábbi években bezárták az EMAX telepályát – csak labdarúgással képviseltetjük magunkat a Veszprém megyei III. osztályban. Községünk lakosainak száma: 560 fő. Egyesületünk taglétszáma jelenleg 24 fő.

 Egyesületi célok: működési feltételek biztosítása mellett versenyek megrendezése, más szervezetek által rendezett sporteseményeken, bajnokságokon és versenyeken való részvétel. Tevékenységünk során nagy figyelmet fordítunk a környezetünk védelmére, az általunk használt ingatlanok (sportpálya, tornaterem) vonatkozásában a hulladékgyűjtésre, sportpálya karbantartására, parlagfű mentesítésre. Szervezetünk célja: a tagok részére a rendszeres testedzés és sportolási lehetőség biztosítása, a társadalmi öntevékenység és közösségi élet kibontakoztatása, sportkapcsolatok létrehozása, fejlesztése, a lakosság szabadidősportjának segítése.

Kapcsolat:

Nagyteveli Sportegyesület

8562 Nagytevel, Kossuth utca 56.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagy László elnök 30/4693433