2019. március 24. vasárnap
Gábor, Karina, Miléna
A Nap kel 05:42-kor,
nyugszik 18:09-kor.

Holnap
Irén, Írisz, Irina
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
378648

Oldalainkat 39 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

A vadásztársaság célja, hogy szakszerű vadgazdálkodással óvja a vadon élő állatokat, azok élőhelyét, jól működő egyesületi élettel tagjai és vendégvadászok részére kulturált vadászati lehetőséget biztosítson.

A vadásztársaság alapvető célja, hogy az egyesületekre és a vadásztársaságokra, a vadgazdálkodásra, a vadászatra, a fegyver- és lőszertartásra, -használatra vonatkozó szabályzatok megtartásával, az erdő- és mezőgazdaság érdekeivel összhangban, a környezet és természetvédelem előírásai tiszteletben tartásával, a szakszerű és tervszerű vadgazdálkodással óvja a vadon élő állatokat, azok élőhelyét, jól működő egyesületi élettel tagjai és vendégvadászok részére kulturált vadászati lehetőséget biztosítson.

A vadásztársaság további célja a hagyomány, a kultúra, a természeti-, és a történelmi értékek megőrzésének előmozdítása. A vadgazdálkodás, vadászati kultúra, és természetvédelem területén a nemzetközi és hazai kapcsolatok megteremtése, együttműködések kialakítása. A vadászattal összefüggő, a vadászati kultúra és a nyújtott szolgáltatások színvonalának emelése, megfelelő szálláshely szolgáltatás kialakításával. Olyan jövedelemtermelő tevékenységek kialakítása, amely hosszú távon biztosítja a vadon élő állatok védelmére, a természet megóvására, és a vadgazdálkodásra fordítandó anyagi fedezet megteremtését.

Kapcsolat:

Somlótája Vadásztársaság

8484 Nagyalásony, Ötvöspuszta 027/2. hrsz.

Nardai Sándor elnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.