2021. október 19. kedd
Nándor
A Nap kel 07:13-kor,
nyugszik 17:55-kor.

Holnap
Vendel
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
553666

Oldalainkat 42 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Az értékkel bíró helyi rendezvények támogatása 2021 és a képzés az ökológiai szőlőművelésre történő áttéréshez a Somlón felhívásokkal kapcsolatban 2 online Fórumot tartunk a támogatási kérelmek benyújtására történő felkészítésről és a támogatási kérelem benyújtó felületével kapcsolatos oktatásról az alábbi időpontokban: 2021. október 18. hétfő 15,00 óra, 2021. október 19. (kedd) 17,00 óra. Jelentkezni itt lehet a fórumra.

Az értékkel bíró helyi rendezvények támogatási felhívásra azon településekről lehet támogatási kérelmet benyújtani, ahol a 2014-2020 időszakban még nem került sor rendezvény megtartására, illetve  2020. évi rendezvény a COVID miatt elmaradt és a támogatási kérelem emiatt visszavonásra került. A másik felhívás pedig a Somlón az ökológiai gazdálkodáshoz kapcsolódó képzésre vonatkozik.

A Fórum előfizetéses Google Meet alkalmazással kerül majd megtartásra. Ehhez csatlakozni a jelentkezési űrlap alapján a Fórum napján kiküldésre kerülő linken lehet majd. A Fórumon ismertetésre kerülnek a támogatási kérelem benyújtásának feltételei, a Projekt Adatlap kitöltésével kapcsolatos tudnivalók, a támogatási kérelem online benyújtásával kapcsolatos tudnivalók.

A Fórum résztvevői egyben teljesítik a Projekt Adatlapon olvasható 4 feltételből az egyiket, illetve a tartalmi értékelésnél (pontozási szempontok) található egyik értékelési szempontot is. Ezen felül részletes tájékoztatást kapnak a pályázat benyújtásával kapcsolatos tudnivalókról.

A felhívások letölthetők innen:

Értékkel bíró helyi rendezvények támogatása 2021

Mellékletek a rendezvény támogatáshoz

Képzés az ökológiai szőlőművelésre történő áttéréshez a Somlón

Mellékletek a képzés támogatáshoz

A LEADER támogatási kérelmekre vonatkozó Általános Útmutató letölthető a Magyar Államkincstár honlapjáról ide kattintva.

A következő HBB ülésre 2021. október 25-én fog sor kerülni. Azon Projekt Adatlapokról fog döntés születni, melyek legkésőbb 2021. október 21. napjáig leadásra kerülnek előzetes telefonos egyeztetés alapján az irodánkban vagy postán eddig az időpontig beérkeznek. Akinek már összeállt az anyag, az minél előbb ezt is eljuttathatja, hogy tudjunk előre dolgozni a HBB ülés előtt.

A következő HBB ülés november hónapban kerül majd megtartásra, az azzal kapcsolatos időpontok november elején kerülnek kihelyezésre a honlapra.

A pályázat benyújtási szakasznapok a rendezvény esetén: 2021. október 31., 2021. december 31., 2022. február 28.

A pályázat benyújtási határidő a képzés esetén 2021. november 30.